Search here...
TOP
Be Lovely Gezicht & Huid

Biotherm Aquasource Everplump I Review

Een mooie huid start met hydratatie!  Alleen, vanaf je 35ste is een “gewone” hydraterende crème soms niet meer voldoende. Dus wanneer ik las dat deze Aquasource Everplump de kracht van hydratie combineert met anti-aging, werd ik helemààl vrolijk! Hydratatie met een magische “rimpels-weg” werking?  Doet ‘ie het of doet ‘ie het niet?

Biotherm Aquasource Everplump is een innovatieve frisse crème die rimpeltjes aanpakt en combineert met een krachtige moisturizer.

Packaging

De zware glazen pot met zilverkleurig deksel in lagune-blauwe kleur oogt heel mooi, en voelt erg luxueus aan. Met een inhoud van 50 ml kan je zeker een paar maand verder.  Op de voorkant staat de merk –en productnaam, en op de achterkant wordt omschreven wat het product is, en hoe het gebruikt moet worden. Een mooie pot die ik graag “in het zicht” zet! De buitenste verpakking is sober wit met grijze belettering. Een schril contrast met de mooie laguneblauwe pot. Het logo Biotherm is duidelijk zichtbaar. Ook de naam van het product en een korte beschrijving van het product. Op de zijkanten van het doosje staat vermeld:

“NEW hydratation becomes smoothing & plumping
Lines are pushed away in one week*”
*self evaluation – 50 women – 4 weeks

Ook kan ik lezen dat het product parabenen vrij is, de ingrediëntenlijst en een korte omschrijving van het product in 8 talen.

Ingrediënten

– Als eerste ingrediënt lees ik water, gevolgd door glycerine, een natuurlijke vochtinbrenger: glycerine houdt water vast in de huid én trekt water aan. 
– Dimethicone, één van de meest gebruikte siliconen in de cosmetica.  Het heeft de eigenschap een dun filmpje te leggen. Op die manier beschermt het niet alleen, maar het zorgt er ook voor dat de werkzame stoffen optimaal hun werk kunnen doen en niet “vervliegen”.  Het geeft daarbij een zacht en glad gevoel aan de huid.

De rest van de ingrediënten is zichtbaar op bovenstaande foto. Wil je meer informatie over ingrediënten in cosmetica producten?  De website http://www.cosmeticsinfo.org/ is zeker de moeite!

Geur 

De geur is licht, zomers, fris, een beetje citrus-achtig. Heel aangenaam, zoals de meeste producten van Biotherm.

De ervaring

Deze gel-crème is echt uniek! In de pot ziet het eruit als een dikke lichtroze “gel”, maar op mijn huid verandert die textuur tot mijn verbazing volledig. Wanneer ik het product op mijn vingertoppen doe voel ik een frisse “creamy” maar toch superlichte gel-textuur. Bij contact met mijn gezicht verandert dit in … water … dat onmiddellijk “wegsmelt” op mijn huid. Het is bijna als water dat opdroogt, en de huid van mijn gezicht voelt onmiddellijk super zacht, fris, soepel en optimaal gehydrateerd aan. Maquilleren kan onmiddellijk! Waw, I love it!
Een geur die je zintuigen doet ontwaken, gecombineerd met een ongelooflijke frisheid en diepe hydratatie. Dit wordt één van mijn zomer favorieten zonder twijfel! Mijn huid voelt ook de hele dag comfortabel en heel zacht aan. Wat mij betreft een topper van Biotherm, en zijn prijs volledig waard!

Conclusie

Zonder twijfel een échte aanrader voor wie op zoek is naar een diepgaande hydraterende crème met een plus (anti-aging). Frisse opwekkende geur, diepgaande hydratatie, groot gebruiks “plezier”, langdurige hydratatie, snelle werking.
Hij is zowel geschikt voor gebruik s’ochtends als s ’avonds op een gereinigde huid.

De gel-crème is geschikt voor alle huidtypes en ik heb hem het goedkoopst gevonden op parfumeriewebshop.nl: promo prijs van €37,45 (normaal €50) voor 50 ml.

Een goedkoper alternatief?
Lees dan zeker mijn review over de Garnier Skinactive Hydra Bomb. Een frisse gel-crème die verandert in water op je gezicht, voor een zacht prijsje van €7,99 voor 50 ml. 
Te koop bij Kruidvat.

Veel liefs, en Stay Lovely,
Tamara

DIT VIND JE VAST OOK INTERESSANT:

Review I Garnier Hydra Bomb
Review I Garnier Hydra Bomb
Garnier Miracle Wake Up creme Review
Garnier Miracle Wake Up creme Review
Biotherm Wondermud Review - Een TOPPER!
Biotherm Wondermud Review – Een TOPPER!

«

»

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *