Search here...
TOP
Be Lovely Gezicht & Huid

Biotherm Skin Best Wonder Mud review

Wonder Mud, de nieuwste telg van Biotherm.  Een 3-minuten masker met algen en mineralen dat de strijd aangaat met vervuiling, verstopte poriën en een doffe huid. Exact wat een “Girl in the City” nodig heeft!  Hello skin detox & healthy glow!  Nieuwsgierig?  Hieronder vind je de volledige uitgebreide product review. Happy reading, en laat gerust een reactie achter!

Als ik de deur uitstap s’ochtends…geen groene bomen, geen vogeltjes maar voorbij rijdende auto’s en een drukke straat. En dan … als alles goed gaat drie kwartier file, om vervolgens het béste van mezelf te geven  …  in een airco gebouw.  Niet bepaald een cocktail voor een stralend velletje. Pollutie zou de nieuwste rimpelveroorzaker zijn volgens de beautywereld en dus komen er steeds meer producten op de markt die je huid beschermen tegen vervuiling.

Enter SKIN BEST WONDER MUD. Een 3 minuten masker (!) dat claimt voor onmiddellijk resultaat te zorgen: zuivert de poriën. Verzacht de huid. Verheldert de teint.
Hello gorgeous skin! Natuurlijk was ik zeer benieuwd of deze “Wonder Mud” aan zijn claim voldoet!  

Packaging

Wit. Clean. Sober. Erg in contrast met de mooie diepgroene pot met glanzend zilverkleurig deksel. Prachtige pot. Luxueus. Voor mij een kleur die past bij het idee van “algen modder”.  De verpakking echter is sober wit met grijze belettering. Het logo Biotherm is duidelijk zichtbaar. Ook de naam van het product en een korte beschrijving van het product. Op de achterkant is te lezen dat het product geen parabenen bevat en een uitgebreidere omschrijving + gebruiksaanwijzing in … hou je vast … maar liefst 10 talen! (FR. UK. ES. DE. IT. PT. EL. NL. DK. SE) De pot bevat 75 ml product.

Aan de binnenkant enkel de pot. Geen bijsluiter dat je vertelt dat je een prachtig product hebt gekocht, het gebruik, de ingrediënten, en nog meer uitleg. Gewoon to the point: het product.  Hoe je het product gebruikt en de frequentie staat op de achterkant van de groene pot vermeldt.

Ingrediënten

– Ghassoul, witte zuiverende klei uit Marokko dat talg en onzuiverheden absorbeert
– Life plankton met kalmerende en regenererende eigenschappen
– Astaxanthine, een antioxidant dat werkt als “schild” en maar liefst 100 keer sterker is dan vitamine E (!)  
– Abrikozenpit extract dat zorgt voor een fijn “korreltje” en exfoliërend werkt. 

Helaas … en jammer, maar de formule bevat ook alcohol. Mijn huid durft wel eens te reageren op sommige producten, maar ik heb geen ongewenste reacties gehad bij gebruik van dit masker.  Toch vind ik de aanwezigheid van alcohol spijtig.

Geur 

Een aangename geur die voor mij het midden houdt tussen fris en kruidig. Een luxueuze geur dat een Spa gevoel met zich meebrengt. 

De ervaring

De skin “wonder mud” ziet er groen uit. 🙂 Je loopt er 3 minuutjes “Hulk-Like” bij voor het goede doel!  De textuur is heel luchtig en lijkt bijna een combinatie van een masker en een mousse. Het is een lichte, niet opdrogende textuur dat heel gemakkelijk aanbrengt, en dat je makkelijk weer verwijdert. 
Ok, genoeg naar de buitenkant gekeken: vingers (of spatel) in de pot, aanbrengen met droge vingers op een schone huid volgens de instructies op de pot, om na 3 minuten met cirkelvormige bewegingen de wonder mud te verwijderen. 

Het aanbrengen verloopt heel vlot, het masker is luchtig en laat zich vlot uitwrijven over mijn gezicht. Even begint mij gelaat lichtjes fris te tintelen. Teken dat het werkt?
3 minuten wachten is perfect voor onder de douche. Na 3 minuten maak ik mijn handen nat en wrijf met grote cirkelvormige bewegingen over mijn gezicht. Door de aanwezigheid van middelgrote korreltjes, exfolieert dit mijn gezicht. Een erg aangenaam gevoel. Echt Fris. Nadien heb ik het gevoel dat mijn velletje “squeeky clean” is. En dat in 3 minuten! Nice. Een echt beauty flash product.

Zijn mijn poriën geminimaliseerd en gezuiverd? Mijn teint verheldert? Ik heb het masker nu 3 keer gebruikt, en ik vind wel dat mijn gelaat er zuiverder uitziet. Meer glowing. Mijn poriën zijn inderdaad zuiverder. Geminimaliseerd durf ik niet zeggen.

Hellooooo shrek! 🙂

Conclusie

Een heel fijn product dat je huid een echte boost geeft in 3 minuten! Last minute naar een feestje, ideaal product om je huid net dat tikje extra te geven. Net dat extra beetje frisheid en zuiverheid. Ook het feit dat het zo snel gaat en je dit gemakkelijk onder de douche kan gebruiken zorgt ervoor dat ik het zonder moeite ook frequent gebruik. Ik ben een beetje verslaafd geraakt aan dat “ultra” zuivere gevoel. 🙂  Voor mij geslaagd! Te koop bij o.a. Paris XL voor de prijs van €44,45

DIT VIND JE VAST OOK INTERESSANT

Review I L'Oréal Nude Magique Cushion
Review I L’Oréal Nude Magique Cushion
Fabulous Fruits Masker Review
Fabulous Fruits Masker Review

«

»

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *