Search here...
TOP

COPYRIGHT

De inhoud van lovelyhealthy.be, inclusief afbeeldingen, is beschermd door copyright. Wil je graag een foto of een ander onderdeel van lovelyhealthy.be gebruiken voor je eigen blog, website of ander niet-commercieel doeleinde? Vraag dan altijd toestemming door een mail te sturen met wat uitleg naar info@lovelyhealthy.be en plaats een duidelijk link (bronvermelding) naar lovelyhealthy.be.

DISCLAIMER

Op mijn blog verschijnen reviews, waarin ik producten test en mijn eerlijke mening geef, onafhankelijk. Vaak koop ik producten, soms kan ik producten gratis testen.  Ik vind het belangrijk om te benadrukken dat het ontvangen van een gratis product geen garantie biedt op een (positieve) review.  Ik ben van mening dat reviews en product reviews eerlijk en onafhankelijk moeten blijven, in lijn moeten zijn met lovelyhealthy.be, en vooral passen en nuttig moeten zijn voor de bezoekers. Voor mij zijn jullie, mijn bezoekers, steeds het allerbelangrijkste! Heb je toch vragen of een opmerking, stuur dan een berichtje via het contactformulier of via info@lovelyhealthy.be

lovelyhealthy.be is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade ten gevolge van het gebruik van lovelyhealthy.be of het koken volgens een recept op deze blog. Ook kunnen er geen enkele rechten ontleent worden aan lovelyhealthy.be

Ik besteed veel aandacht en tijd aan het schrijven van artikelen, het nemen van foto’s, het opzoeken en researchen van informatie, etc. Desondanks is het mogelijk dat feitelijke informatie onjuist, onvolledig of ondertussen achterhaald is. Kom je iets tegen waarvan je denkt dat het niet klopt, of heb je een vraag of een opmerking? Stuur een mail naar info@lovelyhealthy.be. Ik bekijk je bericht met aandacht, en – indien noodzakelijk – pas ik het desbetreffende artikel aan.