Search here...
TOP
Home

Een nieuw begin…

Elk einde … betekent een nieuw begin.

Maar voor het zover is wil ik jullie – alle lieve lezers en bezoekers van Lovely Healthy heel erg bedanken! Bedankt voor jullie bezoekjes, vragen, pittige opmerkingen en lieve reacties. Elke keer weer deed het zoveel plezier om te zien en te lezen hoe jullie meeleefden met de blog! Lovely Healthy had na 1 jaar een whooping 10.000 unieke bezoekers per maand! En velen onder jullie kwamen heel regelmatig terug op bezoek. Zonder jullie enthousiasme was dit nooit gelukt, dus een heel erg welgemeende-recht-uit-het-hart dank je wel!

Dank je wel iedereen!


De populairste artikelen op Lovely Healthy?
De beauty reviews!
Bekijk hier de top 10 van meest gelezen artikels op de blog:

– Garnier Hydra Bomb masker – klik hier om te lezen
– L’Oréal Skin Expert Masker Pure Clay – klik hier om te lezen
– Garnier Hydra Bomb – klik hier om te lezen
– Magic Retouch – klik hier om te lezen
– L’Oréal Botanicals – klik hier om te lezen
– Salad in a jar – klik hier om te lezen
– Lancôme Juicy Shaker – klik hier om te lezen
– L’Oréal Elsève Low shampoo – klik hier om te lezen
– Puree van bloemkool en broccoli, een koolhydraatarm alternatief! – klik hier om te lezen
– Biotherm Skin Best Wonder Mud – klik hier om te lezen

Nog niet alles gelezen? Geen nood, je hebt nog even de tijd 🙂 Lovely Healthy verdwijnt pas op 6 augustus.  Het was voor mij een heerlijke en boeiende ervaring, een leerrijk proces, een echte uitdaging die ik op dàt moment in mijn leven nodig had, die mij creatief en scherp hield, én die mij toch wel wat dikke druppels bloed, zweet en tranen heeft gekost, zeker in het begin, haha! Ik kende niks van bloggen, logo’s ontwerpen, Google SEO, traffic analytics, nieuwsbrieven,…en kijk! Ook een groentje krijgt het voor elkaar! 🙂 Bloggen, vloggen of ploggen jouw passie? Go for it! Alles is mogelijk!

Veel lieve kusjes van ons allemaal aan jullie lieve lezers!

Gezond eten en “crèmekes” blijven twee grote passies, echter op 20 maart dit jaar is mijn allergrootste passie, liefde van mijn leven, en mijn grootste uitdaging luid krijsend ter wereld gekomen: Jack, onze zoon. Samen met een nieuwe professionele wending, ben ik vrij zeker dat ik voor de komende maanden/jaren voldoende uitdagingen voor de boeg heb! 🙂

Jammer maar helaas zitten er nog steeds niet méér dan 24 uur in een dag (damn!), en hoewel ik daarvan tegenwoordig ruim 20 uur wakker ben (en dààr komen die crèmekes van pas!) blijft er geen tijd meer over om kwalitatief te bloggen, en net de kwaliteit van de reviews is wat jullie zo waardeerden aan Lovely Healthy! Als ik iets doe, dan doe ik het graag goed. Daarom heb ik besloten om het hoofdstuk “Lovely Healthy” in schoonheid af te sluiten, en ik kijk alvast vol verwachting uit naar een spannend nieuw begin!

Het einde van Lovely Healthy, een nieuw begin in mijn leven.

Bedankt!
Bedankt aan jou,
bedankt aan alle bezoekers,
bedankt aan alle personen en bedrijven die met Lovely Healthy wilden samenwerken.

Het ga jullie goed! En denk eraan:

Stay Lovely Healthy,
Cheers,
Tamara, ons klein meneertje Jack, en mijn rots in de branding: hubby Kim

 

 

 

 

 

 

 

 

«

»

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *