Search here...
TOP
Be Lovely Gezicht & Huid

Garnier Bio Rosy Glow 3 in 1 review

In lockdown is het niet zo vanzelfsprekend om te gaan winkelen, maar ik had hoogdringend een haarkleuring nodig! Op naar Kruidvat dus. Waar ik me even volledig heb laten gaan. Hoe geestig was shoppen eigenlijk?! Op mijn cruise-tocht viel mijn ook op een onbekend en aantrekkelijk item: Garnier Bio Rosy Glow 3 in 1. Zo schattig rose niet?

Verpakking

Een kartonnetje (goddank geen plastiek errond!) met daarin een aantrekkelijke glazen pot met (helaas) plastiek deksel. Op de verpakking massa’s – lees: misschien té veel – informatie. Wacht, ik zet even mijn bril op. 😊

Dus, voedt, verstevigt, laat stralen. Een crème voor de doffe huid, hoewel ik nergens op de verpakking een indicatie kan vinden van leeftijd…de ingrediëntenlijst daarentegen wordt heel transparant uit de doeken gedaan, wat ik waardeer. Verder beschrijft de verpakking de werking van deze dagcrème, tips voor gebruik, de combinatie van biologische rozenbottel olie en vitamine C, en de beloftes van Garnier. Zoals ik zei, niet niks. Misschien te veel? Je hebt zeker 10’ én een goede bril nodig om alles te lezen. Verder lees ik dat Garnier zich inzet voor Green Beauty, iets wat we allemaal vandaag wel kunnen appreciëren, niet?

Textuur

De crème ziet er “stevig” uit, niet iets wat mij direct aanspreekt eigenlijk… maar, wanneer ik hem uitstrijk over mijn hand, blijkt hij verassend “gel-textuur-ig” te zijn. Nice. Ook is de crème roze van kleur, maar dat zie je niet wanneer je hem uitsmeert en eigenlijk tovert de crème een mooie gloed op je gezicht. Ik ben fan!

De crème is voor de doffe huid, iets rijker, verbetert de teint, … alsof ‘ie op mijn lijf geschreven is! Te rijk voor een huidje van een twintiger, niet genoeg voor de eisen van een 50-jarige huid. Dus ik zit perfect, en zo voelt hij ook aan: perfect! I like it!

Geur

Bijzonder bloemig. Alsof je aan een grote ruiker bloemen ruikt. Voor mij behoorlijk fel, maar gelukkig vervaagt de geur vrij snel en blijf je achter met een “gewone” fris ruikende crème.

De ervaring

Zalige crème voor mijn huidtype. Een oprecht verassende ontdekking. Wanneer je de kaap van de 40 gepasseerd bent, heeft je huid iets meer nodig. Maar ik heb een gemengde huid, dus al die veel te rijke crèmes voor mature huid (misschien ben ik nog te jong?) geven mij acné en zijn too much. Deze is perfect eigenlijk, zelfs zonder serum.

Dank je Garnier, heel fijne crème.

«

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *