Search here...
TOP
Be Lovely Gezicht & Huid

Garnier Hydra Bomb I Review

Een frisse gel-crème die létterlijk verandert in water bij het aanbrengen op je gezicht ! Wat een onverwachte fijne verrassing! Frisheid: check! Hydratatie: check! Love-gehalte: hoog! Het is al lang geen geheim meer dat hydratie hét begin is van een mooie, soepele en gezonde huid. En ook al heb ik zelf een gemengde huid, toch duiken er soms hier en daar droge plekjes op. Ik was dan ook heel benieuwd naar dit Super Duo: Hydra Bomb van Garnier dag –en nachtcrème.  Klik hieronder voor de volledige review.

Dit nieuw duo van Garnier gaat een stapje verder dan “gewoon” hydrateren, ze gaan je huid ook nog eens beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf zoals oxidanten en UV-straling.

De dagcrème is een intens hydraterende crème die tot 24u lang hydrateert – volgens de verpakking – het vochtpeil van de huid “oplaadt”, fijne lijntjes vermindert, een UV-bescherming & antioxidanten bevat, en op die manier de huid beschermt tegen agressies van buitenaf.
De nachtcrème bevat een hoge concentratie aan hydraterend serum en hydrateert tot 10 huidlagen (!) diep, verbetert en vermindert fijne lijntjes en helpt de huid te herstellen gedurende de nacht.

Packaging

Zowel de dag –als de nachtcrème komen in een zilverkleurige-blauwe verpakking. Heel shiny! Het logo Garnier SkinActive is duidelijk zichtbaar, alsook de productnaam Hydra Bomb. Ook krijgen we op de voor –en achterzijde de foto van een granaatappel te zien, één van de 2 antioxidanten en een actief ingrediënt. Op de dagcrème staat dat hij een SPF 10 bevat, intens hydrateert en fijne lijntjes vermindert.
Op de zijkant van de verpakkingen staat de filosofie vermeldt van Garnier SkinActive, wat ik wel leuk en origineel vond om te lezen omdat je dat niet zo veel tegenkomt. Op de andere zijkant staat wàt het product doet, de bewezen doeltreffendheid en hoe het product te gebruiken.
Op de onderzijde van beide verpakkingen vinden we de ingrediënten terug.  De dagcrème komt in een 10 cm hoge pompflacon, terwijl de nachtcrème in een pot komt.

Garnier Hydra Bomb nachtcrème

Garnier Hydra Bomb nachtcrème

Garnier Hydra Bomb dagcrème

Garnier Hydra Bomb dagcrème

 

 

 

 

 

 

Ingrediënten

Zowel de Hydra Bomb dag –al nachtcrème bevatten 2 antioxidanten: Amla en granaatappelextract die in synergie met elkaar samenwerken, en een complementaire werking hebben die het natuurlijk afweersysteem van de huid helpen. De hydraterende ingrediënten, gecombineert met de antioxidanten, en natuurlijke glycerine (vochtinbrengend) helpen de huid te beschermen tegen externe agressies zoals oxidatie, stress, UV-stralen, vervuiling, en vermoeidheid.

Granaatappel: is een natuurlijk ingrediënt dat bekend staat om zijn hydraterende eigenschappen en als zijnde een antioxidant
Amla: beschermt de huid effectief tegen oxidatieve stress, en beschermt de cellen

Ingrediënten Hydra Bomb Dag

Ingrediënten Hydra Bomb Dag

 

Ingrediënten Hydra Bomb nacht

Ingrediënten Hydra Bomb nacht

 

Geur

De neus wil ook wat natuurlijk!
Hydra Bomb Nacht: een frisse, waterachtige geur die mij enigsinds doet denken aan de L’Oréal Hydrafresh gel waar ik vroeger zo ontzettend gek op was! Dezelfde frisheid, de geur van helder water, frisse lentebloemen, …
Hydra Bomb Dag: dezelfde geur als de nachtcrème, zij het wat “gedempt”, iets minder fris, iets zwaarder van geur. Maar nog altijd heel aangenaam.

De ervaring

Hydra Bomb Nacht: Wat een super aangename ervaring! Wat een verrassing! In de pot ziet je een blauwachtige dikke “gel” … waarvan ik even dacht “oh jee”. Maar wanneer je de gel-crème aanbrengt op je gezicht “breekt” hij open, verandert in water, en overspoelt je huid met frisheid en hydratatie. Hij trekt snel in, laat geen laagje achter, en de volgende morgen is mijn huid nog steeds opperbest gehydrateerd. Een echt toppertje!

Ik denk dat – in volle zomer – de frisheid en de intense hydratie nog beter tot zijn recht zullen komen. En, omdat het een gel is, kan je die in de zomer in de koelkast plaatsen. 😉 Zo wordt hij nog frisser en lekker verkoelend.  Bijkomend pluspunt is dat de koude gel-crème op die manier je poriën doet samentrekken voor een nog frissere look. Ik doe dat met mijn aftersun gels en dat is gewoon zàlig na een hete dag!

Hydra Bomb Dag: De crème is geen gel dit keer, maar echt een witte fluïde of dunne crème. Geen origineel “ik-verander-in-water-gevoel”. Eens uitgesmeerd voelt de dagcrème licht aan, hij trekt eveneens snel in en hydrateert goed. Ook na een lange dag is mijn huid nog steeds lekker zacht. Hij laat geen vettig laagje achter, trekt snel in, en zorgt niet voor puistjes.

Hydrabomb dagcreme

Garnier Hydrabomb night gel

Hydrabomb nacht textuur

Conclusie:

Leuk, innovatief, origineel, fun, efficiënt! De ster van dit duo is zonder twijfel de nachtcrème! Het is een nieuwe sensatie, een gel die onder je vingers verandert in water, héérlijk ruikt, fris aanvoelt en intens hydrateert. Absoluut een aanrader! Prijs: €7,99 in het Kruidvat.

De dagcrème hydrateert goed, de SPF 10 is een plus, maar de witte fluïde vind ik persoonlijk vrij “gewoon”, niks origineels, gewoon goed en hij werkt goed in duo met de nachtcrème. Prijs: €7,99 in het Kruidvat

Hydrabomd dag en nacht

Veel liefs, en Be Lovely,
Tamara

DIT VIND JE VAST OOK LEUK

Nude Magique Tap Tap Cushion Review

Nude Magique Tap Tap Cushion Review

Lancome Visionnaire LR2412 serum correcteur review

Lancome Visionnaire LR2412 serum correcteur review

Dove Derma Spa Uplifted+ Review

Dove Derma Spa Uplifted+ Review

 

«

»

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *