Search here...
TOP
Be Lovely Gezicht & Huid

Garnier Miracle Wake Up Cream I Review

Perzik-velletje bij het opstaan, “ontkreukt” en weg vermoeidheid! Wil niet iederéén dit?

Garnier beloofd met deze innovatie, de Miracle Wake Up Cream, niet alleen anti-veroudering, maar ook anti-vermoeidheid én een onmiddellijk egaliserend effect.  Lekker veeleisend, die claim!  Nu…ik denk dat iedereen die voltijds werkt, kids heeft, en de avonden doorbrengt als chef-cuisine, wasserette-van-dienst, strijkatelier, opruimdienst, huiswerk-coördinator, badmeester, bedtijd-boekje-voorlees-ster, boze-monster-verjaagster en nachtmerrie-susser … af en toe nood heeft aan een klein “Miracle”. Als deze vrolijke roze pot hierbij kan helpen …? Graag!  De volledig review lees je hieronder.

De claim
De belofte van deze Garnier Miracle Wake Up Cream: anti-veroudering met onmiddellijk egaliserend effect. De crème heeft een technologie met een dubbele efficiëntie: de kracht van snel verspreidende micro-peptides in een innoverende en ultra gladmakende textuur die fijne lijntjes direct egaliseert en dag na dag een intensieve anti-veroudering biedt. Een stevige, stralende huid en 24h gehydrateerd.

Packaging

De kleuren van de verpakking gaan van glanzend wit tot felroze. Een heel vrolijke, “jonge“ en “girly” verpakking. Zoals steeds op de verpakkingen van L’Oréal staat het logo duidelijk zichtbaar, alsook de naam van het product.  In roze staat duidelijk het woord “innovatie” geschreven.  De éne kant van de verpakking is in het Nederlands, de andere kant Frans.  Op de rechter-zijkant staat de claim geschreven, ook in beide landstalen. Op de linker-zijkant staat hoe de Wake Up Crème gebruikt dient te worden. Op de onderkant kan je zien dat de pot 50 ml bevat, en vind je alle ingrediënten terug.

 

Garnier Miracle Wake up review

Ingrediënten

Als eerste ingrediënt vinden we water terug, gevolgd door Dimethicon, een op siliconen gebaseerd polymeer en een synthetische molecule die vaak in de cosmetica wordt gebruikt als huid-conditioning agent en huid beschermer. Als 3de vinden we het veel voorkomende ingrediënt glycerine terug, dat zorgt voor hydratatie en dat vochtverlies voorkomt. Methyl Methacrylate Crosspolymer is een polymeer dat zorgt voor een  “film” vorming.  De crème bevat helaas ook alcohol…  Miracle Wake Up cream is verrijkt met rijst-micro peptiden, die de tekenen van vermoeidheid bestrijden, een anti-aging werking hebben en fijne lijntjes reduceren. Wat zijn peptiden?  Dat zijn de bouwstenen van eiwitten en deze zijn een onmisbaar ingrediënt in de anti-aging huidverzorging.  Peptiden zijn een reeks aminozuren en kunnen worden ingezet om verschillende “problemen” aan te pakken: donkere kringen onder de ogen, hyperpigmentatie, repareren van beschadigde en verouderende huid, …  

[spacer height=”20px”]
Garnier Wake Up cream ingrediënten

Geur

Ik vind persoonlijk de geur aangenaam. Niet te sterk aanwezig, maar toch een geur die ik het best kan omschrijven als: poederig-bloemig en zacht. Bij het aanbrengen verdwijnt de geur langzaam.

De ervaring

Crèmes die “instant gladheid” beloven of “onzichtbare poriën” doen mij altijd ongelooflijk argwanen. Ik heb een ongelooflijke hekel aan crèmes die een soort van “film” over je huid leggen, en je poriën “afsluiten”.  Alsof je een onzichtbaar siliconen masker op hebt.  Horror! Vorig jaar heb ik een aantal crèmes geprobeerd die beloofden de poriën onzichtbaar te maken.  Right.  Niks poriën onzichtbaar! Er gaat gewoon een laagje “silicone” overheen, waardoor het oppervlak glad wordt. Je gezicht lijkt wel te stikken.  1 ding kan ik met zekerheid zeggen: ze zijn allemaal – na 1 keer gebruik – met een elegante boog en sierlijke gratie … in de dichtstbijzijnde vuilbak beland! Jak.

De Miracle Wake Up Cream legt ook een soort “film” over de huid, maar zo licht en luchtig dat het mij niet stoort! Integendeel, het zorgt voor een instant “blur” effect, en een volledige “matte” look.  Ideaal voor onder foundation!  Na het aanbrengen van de Miracle Wake Up Cream, gebruik ik de L’Oréal Nude Magique Cusion, en ik ben héél blij met een résultaat.  Geen “siliconen” film effect, geen afgesloten poriën, maar een mooie matte, “foutjes-zijn-weggeblurde” look.  Love it!

Ook na een week gebruik, kan ik melden dat de crème geen puistjes veroorzaakt.  Prijs: €10,99 in het Kruidvat

Garnier Miracle Wake Up pot en creme closeup

Garnier Miracle Wake Up crème closeup

 

 

 

 

 

 

 

 

Garnier Miracle Wake Up crème closeup hand

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 [spacer height=”20px”]
Conclusie:

Ik stond er nogal sceptisch tegenover, maar ik moet eerlijk bekennen dat de crème mijn verwachtingen heeft overtroffen.  Niks onaangenaam gevoel, maar een mooie matte huid, perfect klaar om gemaquilleerd te worden. En zelfs zonder make-up, is je huid mooi, mat en lijkt het alsof kleine oneffenheden zijn weggegomd.  Voor mij een “keeper”, ik gebruik ’em met plezier verder, in combinatie met de Hydra Bomb Night.

Voor de gevoelige huidjes moet vermeld worden dat de creme alcohol bevat, en hoewel ik een vrij reactieve huid heb in mijn gezicht, heb ik er geen last van gehad.

Direct gladmakend: Ja!

Verstevigend, vermindering van rimpels:  ik heb niet onmiddellijk een “verstevigend” effect waargenomen.  En ik gebruik de crème nu ongeveer 2 weken.  Ook over het anti-rimpel effect kan ik eigenlijk niks zeggen.  Ik vind het een goede creme, aangenaam in gebruik, en hij maakt mijn huid mooi en mat.

Veel  liefs en Be Lovely,
Tamara

 

DIT VIND JE VAST OOK INTERESSANT:

Estee Lauder Enlighten Review

Estee Lauder Enlighten Review

Review I L'Oréal Nude Magique Cushion

Review I L’Oréal Nude Magique Cushion

Review I Garnier Hydra Bomb

Review I Garnier Hydra Bomb

 

 

«

»

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *