Search here...
TOP
Be Lovely Make-Up

Lancôme Juicy Shaker I Review

 

Zachte, glanzende, gehydrateerde lippen met een transparant kleurtje? Dat kan met de Juicy Shaker van Lancôme! Niet alleen is het een echt hebbeding voor in je handtas, maar de twee-fasen lipgloss zit ook nog eens boordevol verzorgende olie én mooie kleurpigmenten.  Shake before use!


Knal de lente in met de Lancôme Juicy Shaker! Even shaken voor very “kissable” lippen!  Wat een ontzettend leuke nieuwkomer in de vorm van een mini cocktail shaker.
De lipgloss komt in 13 fruitige kleuren:

381 Mangoes Wild
283 Berry in Love
151 Cherry Symphony
102 Apri-cute
300 Lemon Explosion
166 Walke the Lime – deze heb ik gekocht én dit is ook dewelke je zit op de foto’s
372 Berry Tale
352 Wonder Melon
252 Vanilla Pop
313 Boom-Meringue
301 Meli Melon
143 Great-Fruit
142 Freedom of Peach

Packaging

De verpakking is zilver glanzend, met zwarte belettering.  De merknaam Lancôme is duidelijk te zien, alsook de product naam en wat het precies is: bi-fase lippen olie met “infused” kleur. Ook de kleur 166 Walk The Lime staat duidelijk vermeldt.  We kunnen ook zien dat de Lancôme Juicy Shaker een inhoud heeft van 6,5 ml, en dat voor de prijs van €19,95-€22
Op de zijkant staan de ingrediënten vermeldt. De lipgloss zelf ziet eruit als een mini cocktail shaker, en heeft onderaan een soort van reservoir waar de oliën en de kleurpigmenten inzitten, en in de schroefdop zit een puntvormige, mousse applicator.

 


Ingrediënten

Je kan duidelijk de aanwezigheid van olie zien in de lijst: perzik zaad olie dat verzachtend en voedend werkt, zoete amandelolie dat verzachtend en herstellend werkt, .veenbessen olie dat een geweldige antioxidant is, de lippen beschermd en rijk is aan omega 3 en 6.  Verder zien we rozenolie dat ook herstellend en verzachtend werkt. Dus euh…aan hydratatie, verzachting en herstelling geen gebrek!

Juicy Shaker Lancôme ingrediënten

Geur

Heel verrassend! Ik verwachte mij aan een zoete geur, maar de geur is kruidig?! Ik vind de lipgloss kruidig ruiken, een beetje SPA-achtig. Ik spreek natuurlijk over de Juicy Shaker 166 Walk The Lime, want alle 13 vrolijke kleurtjes hebben allemaal een eigen geurtje meegekregen.  Héérlijk!

Ervaring

Zoals ik al vermeldde is de Juicy Shaker van Lancome een écht hebbeding! Vrolijk, mooi, innovatief … dit is de eerste lipgloss die ik moet “shaken” voor gebruik. 🙂  Ik ben waarschijnlijk niet alleen als ik zeg dat horror nummer 1 bij lipgloss … plakkerige lippen zijn!  Dat is écht af-schu-we-lijk!  Deze juicy vriendjes zijn niks plakkerig, integendeel, je lippen zijn heerlijk gehydrateerd door de aanwezige oliën. Ook het sponsje is bijzonder praktisch: de textuur absorbeert exact de juiste hoeveelheid, en het aanbrengen is bijzonder aangenaam, snel en precies. Mijn lippen zijn onmiddellijk gehuld in een hydraterende laag, die vrij lang blijft en een mooie glans achterlaat.  I looooove deze gloss!  Hij is – sinds de aankoop vorig weekend – niet meer uit mijn handtas geweest! Zegt dat genoeg? Ik had nog een bon van Paris XL met 21% korting, en ik heb ’em gekocht voor €15! (normale prijs bij Paris XL €19,95)

Lancome juicy shaker 166 kleur op handOp bovenstaande foto kan je de kleur 166 Walk the Lime zien op mijn hand, en op de foto hieronder het resultaat op mijn lippen. Hij laat een hele mooie intense glans achter, met een subtiel kleurtje.

Juicy Shaker 166 op mijn lippen


Conclusie

Niet alleen mooie marketing praatjes deze Lancome Juicy shaker, maar écht een vrolijke, innovatieve lipgloss die niet plakkerig is en je lippen heerlijk hydrateert.  De lekkere geur en juicy kleurtjes zijn alleen maar extra bonussen! Een echte aanrader! Niet twijfelen, … of misschien alleen nog over welke kleurtjes je wilt aanschaffen! 😉
Shake it! Twist it! Love it!

Veel liefs, en Be Lovely,
Tamara

DIT VIND JE VAST OOK INTERESSANT:

Review I L'Oréal Nude Magique Cushion

Review I L’Oréal Nude Magique Cushion

Review I L'Oréal Mythic Oil - hémelse haar olie!

Review I L’Oréal Mythic Oil – hémelse haar olie!

 

 

 

 

 

 

«

»

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *