Search here...
TOP
Be Lovely Make-Up

L’Oréal Accord Parfait Highlight I Review

Mooie highlights kunnen een gezicht écht laten stralen! Maar iedereen is anders…de één heeft liever een liquide product, de ander liever een poeder, liever een “koele” ondertoon of liever een “bronzer”.  Deze 4 nieuwe producten van L’Oréal Accord Parfait Highlight zorgen ervoor dat de juiste match vinden voor wat jij zoekt heel eenvoudig is! 2 vloeibare formules en 2 poederformules, in warme en koele tinten.  Voor élk wat wils! Ik kon niet wachten om deze uit te proberen!

Ik moet eerlijk toegeven dat ik absoluut geen make-up junkie ben, en dus al dat “contouring” gedoe heb ik mooi aan mij laten voorbij gaan. 🙂 De kans dat ik s’ochtends een uurtje aan de slag ga met wat kleurtjes op mijn gezicht is ronduit miniem, ik durf zelfs te zeggen onbestaand. 🙂

Highlights daarentegen spreken mij wel aan.  Strategische lichtinval op je jukbeenderen, of net onder je wenkbrauw of oog kan een frissere look geven, en een vermoeide blik optisch “weggommen”.  Dààr zie ik het nut wel van in! 🙂

L’Oréal Accord Parfait beweert met dit nieuwe highlight gamma de nieuwe revolutie te zijn in licht! Het resultaat van een nieuwe technologie, gebaseerd op de beheersing van nuances die de teint sublimeren, en op het gebruik van zachte microparels die versmelten met de huid, en aan het huidoppervlak een subtiele “waas van licht” achterlaten. Mooi mooi … en nu in het echt?

L'Oréal Accord Parfait Highlights gamma

Het gamma L’Oréal Accord Parfait Highlight bestaat uit 4 producten:

– Accord Parfait Highlight Poeder éclat rosé (koel)
– Accord Parfait Highlight Poeder éclat doré (warm)
– Accord Parfait Highlight Liquid éclat glacé (koel)
– Accord Parfait Highlight Liquid éclat doré (warm)

Verkrijgbaar vanaf deze maand bij DI voor €14,99

What on earth is “strobing”?

Strobing is een super natuurlijke make-up techniek om een een verhelderend en sublimerend effect creëren. (op de jukbeenderen, neus, in de ooghoek en boven het oog)
Strobing versterkt het natuurlijke licht op jouw gezicht waardoor een extra heldere, mooie en uitgeruste look ontstaat.

Hoe doen professionals het?

Breng de highlighter van het midden van de jukbeenderen naar de slapen, langs de wenkbrauwen en de neus, en op de cupidoboog aan voor het meest natuurlijke effect.

L'Oréal Accord Parfait Highlight poeder

Verpakking

De poeders komen in een heel elegant doosje met 9 gram product, en de liquides komen in handige tubetjes met 30 ml product. (technisch gezien heb je dus met de tubetjes meer “waar voor je geld”) Op de voorzijde vinden we telkens de merknaam en de productnaam terug en een korte omschrijving van het product.  Door het transparante dekseltje van de doosjes is de kleur van het poeder onmiddellijk zichtbaar, bij de tubes is er een onderscheid gemaakt tussen de glacé (roze) en de doré (goudkleurig)

Op de achterzijde van élk product – zowel de doosjes als de tubes – staat een getekend gelaat met aanduiding waar exact je het product dient aan te brengen voor het beste effect. Op de tubes vind ik nog meer extra informatie zoals extra gebruikstips, ingrediënten en een waarschuwing dat het product ontvlambaar is.

De doosjes zijn ronduit prachtig, en hebben een dubbele bodem: wanneer je het doosje opent zie je eerst het poeder, en daaronder zit een extra compartiment met een ruim spiegeltje en een borsteltje.

Accord Parfait Highlight Poeder éclat rosé

Accord Parfait Highlight Poeder éclat rosé

Accord Parfait Highlight Poeder éclat doré

Accord Parfait Highlight Poeder éclat doré

L'Oréal Accord Parfait Highlight doosje met "dubbele bodem", spiegel en borsteltje

L’Oréal Accord Parfait Highlight doosje met “dubbele bodem”, spiegel en borsteltje

L'Oréal Accord Parfait Highlight doosje met "dubbele bodem", spiegel en borsteltje

L’Oréal Accord Parfait Highlight doosje met “dubbele bodem”, spiegel en borsteltje

L'Oréal Accord Parfait Highlights achterzijde

L’Oréal Accord Parfait Highlights achterzijde

Kleurnuances:

Zoals ik al meedeelde is er een warme kleur “éclat doré” en een koele kleur “éclat glacé” zowel in de poederversie als in de liquide versie. Het poeder bevat micro pigmenten en kleine parelmoerdeeltjes die de huid zacht maken.  Algemeen vond ik dat de liquide versies veel meer pigment bevatten.  Vooral het poeder éclat doré vind ik zeer subtiel. Hieronder heb ik alles uitgetest op mijn hand en arm zodat je het resultaat kan zien.

Accord Parfait Highlight Poeder éclat rosé uitgestreken op mijn hand met het bijgeleverde borsteltje.

Accord Parfait Highlight Poeder éclat rosé uitgestreken op mijn hand met het bijgeleverde borsteltje.

Accord Parfait Highlight Poeder éclat doré uitgewreven op mijn hand met het borsteltje.

Accord Parfait Highlight Poeder éclat doré uitgewreven op mijn hand met het borsteltje.

Zoals je kan zien op de foto’s is het resultaat heel licht.  Ideaal voor wie het graag natuurlijk houdt. Voor wie op zoek is naar wat meer kleurpigment zijn de liquides een oplossing. Rijke glanzende kleuren die duidelijk aanwezig zijn. De vloeibare highlighters bevatten een hoge concentratie aan zuiver water en glycerine.  Die bestanddelen maken het product heel licht en extra fris.

Accord Parfait Highlight liquide doré en glacé

Accord Parfait Highlight liquide doré en glacé

Accord parfait highlight liquide kleuren op arm uitgewreven.

Accord parfait highlight liquide kleuren op arm uitgewreven.

Accord parfait highlight liquide kleuren die duidelijk aanwezig zijn, zowel de glacé als de doré versie.

Accord parfait highlight liquide kleuren die duidelijk aanwezig zijn, zowel de glacé als de doré versie.

 

L'Oréal Accord Parfait Highlight liquide glacé vs. poeder doré

L’Oréal Accord Parfait Highlight liquide glacé vs. poeder doré

De ervaring & conclusie 

Hoewel ik over het algemeen meer fan ben van poeders, ga ik bij de L’Oréal Accord Parfait Hightlights voor de liquides.  Nogthans ben ik absoluut iemand die houdt van naturel en “effortless”. Hoewel de poeders prachtig zijn in hun doosje, vind ik het resultaat nauwelijks zichtbaar. Wat ik ook nogal onaangenaam vind is dat, wanneer je product “neemt” met het borsteltje, het poeder heel erg loskomt.  Het brokkelt als het ware veel meer af dan wat er op het borsteltje kan, en dus wat je nodig hebt.  Dat zorgt voor troep in mijn wasbak, en vind ik nogal verspilling van het product.

Bovendien, voor mij mogen highlights best wat glanzen, vooral onder de wenkbrauwen, en op de jukbeenderen vind ik dat mooi.  De poeders hebben een matte afwerking, waardoor ze heel subtiel aanwezig zijn.  De liquides zijn veel duidelijker aanwezig, en ook hier kan je minder product gebruiken voor een iets subtieler effect, of meer product gebruiken voor meer glans en een duidelijker resultaat.  Ook werken de liquides heel aangenaam, omdat je eigenlijk je eigen vingers gebruikt en daardoor het product kan “uitvegen” naar eigen keuze.  Met een borstel heb je niet zoveel voeling vind ik persoonlijk.

Dus, over het algemeen vind ik vooral de liquides erg geslaagd! De poeders minder, om de eenvoudige reden dat het resultaat bijna niet zichtbaar is.  Hou je van een gouden “sunkissed” look, kies dan voor de doré versie, heb je liever een zilverglans, dan is de glacé versie meer voor jou.

Heeft iemand ze al gespot of gebruikt? Wat vonden jullie ervan?

Veel liefs & Stay Lovely,
Tamara

 

DIT VIND JE VAST OOK INTERESSANT

Clinique Super city block BB cushion SPF50 Review

Clinique Super city block BB cushion SPF50 Review

Maybelline vivid matte liquid Review

Maybelline vivid matte liquid Review

Nude Magique Tap Tap Cushion Review

Nude Magique Tap Tap Cushion Review

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

«

»

2 COMMENTS

 • Herlinde

  Ik gebruik L’Oréal al jaren, fantastische producten! De Accord Parfait Highlight Poeder (éclat doré) is perfect voor mijn teint… Het voegt een beetje glamour toe aan een doordeweekse dag. 🙂

  • Tamara
   AUTHOR

   Hoi Herlinde, bedankt voor je leuke reactie! Zo zie je maar dat élk persoon een beetje verschillend is he? 🙂 En dat is het leuke aan dit gamma: voor élk wat wils! Erg fijne dag toegewenst, en bedankt! Groetjes, Tamara

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *